marți, 27 iulie 2010

Dilema.

Publicat de TzuckyChu la 06:07

De ce toti baietii care au un efect asupra mea au si un defect hotarator?
De ce spun asta?
Cei care nu ma cunosc ar spune poate..ca sunt eu prea pretentioasa! dar eu stiu ce stiu- eu nu imi doresc o relatie doar pentru a ma numi iubita Lui si nici pentru a ma incadra in niste norme.
Poate nici nu imi doresc o relatie..poate imi sunt mie suficienta, iar asta nu e un lucru usor.
Dar cum vad eu o relatie? Evident vad un baiat, vad o fata, vad afinitati de o parte si de cealalta, vad simplitate si entuziasm. Mai vad chimie, scantei si multa, multa potrivire.
Stop!
M-am oprit pentru ca sunt undeva afara si brusc atentia mi-a fost capata de ceva frumos- o stea cazatoare. Si da- mi-am pus o dorinta, dorinta despre care cred ca nici mii de stele cazatoare nu o vor putea indeplini.
Si acum sa revin la articolul asta "minune", articol care a pornit in urma unei discutii cu Alexandra ( o Alexandra despre care pot spune ca in ultima vreme este discutabil de sigura asupra teoriilor noastre legate de relatii, sau mai bine zis de absenta lor. Cel mai mare defect al ei: nu recunoaste ceea ce se vede cu ochiul liber.)
As vrea sa ma pot lamuri, sa pot sa imi raspund sincer si corect dilemelor, dar stiu ca nu pot. Si mai stiu ceva, stiu ca numai atunci cand voi reusi sa iubesc acest articol se va transforma din intrebari in certitudini.
Ideea e ca viata in general nu e simpla...si poate e singurul lucru care e firesc sa fie complicat. Iar noi oamenii, noi trebuie sa stim sa dozam simplitatea si sa lasam timpul sa ne invete.


In orice caz, Fat-Frumos e iresponsabil. Punct.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Hai Oana ... hai ca potzi :P

Unknown on 17 septembrie 2010 la 05:48 spunea...

Stii cum e...trebuie sa saruti muulte broaste pana cand..... :X

Trimiteți un comentariu

 

TzuckyChu on board Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos