miercuri, 20 octombrie 2010

Thought.

Publicat de TzuckyChu la 13:51


"Marea intrebare, la care nu stiu sa raspund, in ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este urmatoarea: ce vrea, de fapt, o femeie?" – Sigmund Freud
Avea oare Sigmund Freud o problema, sau totusi femeile au o problema majora?
Nu sunt sigura de raspunsul intrebarii lui Sigmund, ceea ce ma face sa dau un raspuns bizar intrebarii mele, si anume-femeile au o problema, care tine de imposibilitatea de a nu se implica!
DAR, vreau sa adaug un lucru: "Ce vrea, de fapt, un barbat?" Ei bine, daca raspunsul la aceasta intrebare este mai simplu, se datoreaza faptului ca barbatii refuza sa-si consume energiile in activitati, idei, ganduri care necesita o oarecare preocupare. De fapt nu sunt sigura ca refuza, ci pur si simplu asa sunt programati sa gandeasca. Spre deosebire de femei, sunt pragmatici, culeg pe de o parte lauri, nu se adancesc in probleme, sunt greu impresionabili, dar totusi, nu au aceleasi satisfactii pe care le obtin femeile din implicarea aceasta eterna in tot soiul de probleme si activitatii.
Cu toate ca femeia va fi mereu criticata pentru aceasta natura a ei de a despica firul in patru, de a se arata mereu preocupata, de a avea intotdeauna o dilema, sunt convinsa ca toate acestea nu doar ne difera de barbati, ci ne dau un farmec aparte. Lucrurile simple nu creaza atractie; e modalitatea noastra de a ne exprima, modalitate care, desi nu se recunoaste, place barbatului.
Aceastea fiind zise, se prea poate sa scriu lucruri gresite, dar nu asta e esenta; incerc doar sa-mi demonstrez punctul de vedere, si anume-imi place sa-mi exprim ideile, mai ales cand aceste idei sunt generatoare de polemici in galeria barbatilor, si nu numai. De ce? Pentru ca intr-o zi voi deveni cu adevarat o femeie, si asta fac femeile, gandesc si se consuma. PUNCT!

1 comentarii:

Anonim spunea...

fiecare are responsabilitatea lui ! ... o conlucrare intre cele 2 sexe merita un post pe acest blog. ce spui? ;;)

Trimiteți un comentariu

 

TzuckyChu on board Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos