luni, 4 octombrie 2010

Douazeci de ani de superficialitate.

Publicat de TzuckyChu la 03:47

Ni se spune generatia tatuaj, generatia i-pod si internet...
Suntem ciudati, rai, barfitori, intriganti, suntem cei ce mint, suntem cei care vedem si criticam greseala celui de langa noi, fara a ne face o autoanaliza.
Suntem independenti, suntem lacomi, suntem inventivi, suntem lenesi, suntem inteligenti si vrem ca totul sa ni se cuvina, credem in nimic.
Nu suntem cei care stiu sa astepte, care stiu ce vor de la viata, nu suntem cei carora nu li se poate intampla nimic rau.
Ne credeam atotstiutori, cool pentru ptr ca mergem cu valul; credem ca suntem tot ceea ce nu suntem.
Dar, in esenta, nu suntem altceva decat proiectia a tot ce se afla in jurul nostru. Devenirea noastra e modelata de sistemul in care traim, sistem care ne imparte in clase sociale si care ne ofera informatia pe un spectru atat de larg, incat ideea de insusire a informatilor se deformeaza. Stim atat de multe si totusi stim atat de putine.
Si de parca nu ar fi suficient suntem asaltati zilnic de tot soiul de idoli, vedete, dive de carton...Societatea produce pe banda trenduri, vedete si o multitudine de fenomene superficiale si meschine.
Problema majora a generatiei noastre? Permanenta analizare a defectelor celor din jur, injusta apreciere a valorilor si nu in ultima rand analizarea incorecta a proprilor defecte/calitati.
Ce va urma? Dupa cum evolueaza lucrurile, ceea ce va urma va fi, cel putin...ALTFEL.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

TzuckyChu on board Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos